Vrei sa fii Dj?

Crezi ca ai spirit de echipa si printre hoby-urile tale se numara muzica si poti improviza in direct, atunci Echipa Radio Amore Myo te asteapta sa te alaturi colectivului nostru, in calitate de dj, moderator webmaster sau simplu colaborator. Incercam sa ne marim echipa pentru a fi mai puternici, dinamici, plini de surprize!

Echipa Radio Amore Myo cauta fete si baieti ca sa-i coopteze in echipa lor ca  moderatori, dj, webmaster sau colaborator. Daca vrei sa te alaturi noua si ai mai facut asa ceva, crezi ca esti talentat, ai o voce placuta… te asteptam sa ne contactezi. Radio Amore Myo este un Radio Online cu muzica Dance, Mannele, muzica oldies straina sau romaneasca. Radio Amore te asteapta cu bratele deschise. Tot ce ai nevoie este vointa, motivatie si pasiune pentru muzica si radio online. Daca crezi ca ai ceva de transmis si iti place sa impartasesti cu publicul muzica ta si/sau parerile tale te asteptam alaturi de noi. Indiferent ca esti DJ amator sau profesionist, noi te asteptam sa te alaturi colectivului nostru.

Cerinte:

Mai intai de toate, dorim ca viitorii Dj, Mc sau moderator radio sa aiba aptitudini de comunicare, cunostinte de limba romana (dictie, citit si spontaneitate) si o buna conexiune la internet.

– conexiune minimă la internet de 256 KBPS;

– voce placută, imaginaţie bogată pentru improvizaţii în direct şi citire cursivă;

– vârsta minimă este de 18 ani;

– bun cunoscător al următoarelor programe:MB Studio, Sam BROADCASTER, ShoutCAST etc.

– experienţa la un alt post de radio nu este necesara dar este bine venita;

– microfon (de preferinţă un microfon profesional sau cel puţin un microfon care să reproducă vocea iniţială şi fără să producă “brum” sau “fâşâit”);

– timp liber suficient pentru activitatea respectivă.

– respectarea programului impus in grila de emisi.

Leave a Reply